Ψιτ...ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ...ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ... Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ...ΜΥΝΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

Οι τραπεζίτες προειδοποιούν : "Ή κλείνετε την υπόθεση ΤΤ ή βάλτε δικαστές να χορηγούν δάνεια"

  Ωμή επέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης από τον διοικητή της ΤτΕ κ. Προβόπουλο.  Την παραίτησή τους υπέβαλαν 2 μέλη του Ταμείου ΧρηματοπιστωτικήςΣταθερότητα , μεσούντος του σκανδάλου του ΤΤ. 
- Ο Στουρνάρας χαρίζει σε ιδιώτες το κρατικό μερίδιο. Την παρέμβαση του πρωθυπουργού για να σταματήσουν οι δημόσιες καταγγελίες περί θαλλασοδανείων απο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, κατόπιν σχετικού αιτήματος εκπροσώπων των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, αποκαλύπτει ο ρ/σ Κόκκινο.
Το ύψος των προβληματικών δανείων για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες είναι 

Εθνικη: 15.8 δις
Alpha bank : 20,9 δις
Τράπεζα Πειραιώς : 26,3δις
EUROBANK : 15δις

ΣΥΝΟΛΟ 78 δις!!!


Το ΤΤ είχε μερίδιο αγοράς στα δάνεια μόλις 2% - περίπου 5 δις - την ίδια ώρα οι συστημικές τράπεζες είχαν χορηγήσει δάνεια ύψους 232 δις. Και όλα αυτά την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός οικονομικών Γ.Στουρνάρας ετοιμάζεται με πράξη νομοθετικού περιεχομένου - παρακάμπτοντας την βουλή - να χαρίσει σε ιδιώτες το μερίδιο του κράτους. 
 Μερίδιο που αποκτήθηκε κυρίως με την ανακεφαλοποίηση - με δικά μας λεφτά - το χαρίζουν με εξωκοινοβουλευτικές διαδικασίες!!