Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Φωτογραφία: ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ 
Δόκτωρ Λαμπράκης:  Μιλάμε για την εκπομπή του κυρίου Χατζηνικολάου. Κατ’αρχήν ο κύριος Χατζηνικολάου θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό δημοσιογράφο και μία μερίδα των Ελλήνων τον θεωρούν σοβαρό. Επομένως ένας σοβαρός δημοσιογράφος οφείλει να μην ψεύδεται. Αν πάρουμε λοιπόν σαν προϋπόθετο ότι ο κύριος Χατζηνικολάου δεν ψεύδεται, σημαίνει ότι δεν είναι καλός δημοσιογράφος. Από το Υπουργείο Οικονομικών δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν ή ότι ο κύριος Χατζηνικολάου δεν κάνει τη δουλειά του σωστά ή ότι την κάνει σωστά και ψεύδεται, Τρίτη πιθανότητα δεν υπάρχει. Διότι δεν υπήρχε ποτέ ούτε μία ανακοίνωσις από το υπουργείο οικονομικών που να αφορά στην κατάθεση των 600δις. Ο κύριος Στουρνάρας επιμελώς αποφεύγει να τοποθετηθεί γραπτώς επί του θέματος, μόνον προτού γίνει η πραγματική αποδοχή από την Ελληνική Κυβέρνηση, γιατί αν θυμάστε η κυβέρνηση απεδέχθη επισήμως την προσφορά, την απεδέχθη αλλά δεν την υλοποίησε. Δηλαδή ο κύριος Σττουρνάρας ο ίδιος αμέσως μετά που παρέλαβε τον ολοκληρωμένο φάκελο, ο οποίος εστάλει όχι μόνον στον ίδιο, αλλά είχε σταλεί προηγουμένως στον πρόεδρο της Αμερικής τον κύριο Ομπάμα, στην κυρία Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ, τον Εμμανουήλ Μπαρόζο και τον Ντράγκι, τον κεντρικό τραπεζίτη της Ευρώπης. Φαντάζεστε λοιπόν ότι εάν κάποιος ήθελε να κάνει απάτη θα ειδοποιούσε τις τέσσερις σημαντικές θεσμικές αρχές στον πλανήτη; Εννοούμε τον Πρόεδρο της Αμερικής και τον πρόεδρο της ΕΕ; Τον πρόεδρο του ΔΝΤ και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τραπέζης; 
 Τον ίδιο φάκελο που παρέλαβε λοιπόν ο κύριος Στουρνάρας παρέλαβαν και οι τέσσερις προηγούμενοι. Τον ίδιο φάκελο παρέλαβε και η κυρία Κανέλλη που κάνει την ανήξερη. Τον ίδιο φάκελο παρέλαβαν και όλοι οι 300 βουλευτές. Με μεγάλη βέβαια λύπη πρέπει να σας πω ότι  ο φάκελος δεν έγινε αποδεκτός από την Χρυσή Αυγή και από το ΑΝ.ΕΛ. και έπρεπε να δοθεί με δικαστικό κλητήρα και κάποιες άλλες διαδικασίες αργότερα και εννοώ περισσότερο τον φάκελο της μηνύσεως περί εσχάτης προδοσίας. Τοιχοκολλήθηκε λοιπόν από τον δικαστικό κλητήρα στην πόρτα του προέδρου των δύο αυτών κομμάτων. 
Η κυρία Κανέλλη λοιπόν και οποιοσδήποτε άλλος  από την βουλή αρνείται ότι παρέλαβε τον φάκελο ψεύδεται ενώπιον του ελληνικού λαού. Ο φάκελος αυτός περιείχε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων σε έναν λογαριασμό ο οποίος λογαριασμός βρίσκεται στην Τράπεζα του Μόντρεαλ και οπωσδήποτε για να μην μακρηγορούμε θα παραπέμψω τους ακροατές μας στα πρακτικά της δίκης της 28ης Ιουνίου του 2013. 

ΟΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν θέλω  να προσβάλω τον κύριο Χατζηνικολάου, αλλά πρέπει να ομολογήσει ο ίδιος ή ότι δεν κατέχει το θέμα καλώς ή ότι εσκεμμένως ψεύδεται ενώπιον του λαού διότι χρειαζόταν κάποιες διευκολύνσεις ο κύριος Χατζηνικολάου. Δηλαδή τελευταία ο κύριος Χατζηνικολάου χρειαζόταν κάποιες οικονομικές διευκολύνσεις όταν έστησε τον Real fm. 

Αρίστογλου: Τι εννοείτε διευκολύνσεις;

Λαμπράκης: Χρειαζόταν κάποια χρήματα για να στήσει τον Real fm και φαντάζομαι ότι εμπράγματες εγγυήσεις δεν είχε να βάλει ο κύριος Χατζηνικολάου άρα έπρεπε να βάλει κάποιες άλλες εγγυήσεις. Όποιος έχει την διανόηση και είναι πραγματικός Έλληνας αντιλαμβάνεται. Εάν λοιπόν ο κύριος Χατζηνικολάου ήθελε να επιλέξει ένα εκ των δύο, αυτό είναι δική του υπόθεσις. Ή ψεύδεται ή δεν κάνει καλά την δουλειά του. Και τα δύο αποκλείεται, διότι από το υπουργείο οικονομικών η μόνη ανακοίνωσις που βγήκε είναι ότι «Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά», υπογράφει ο κύριος Στουρνάρας, «παραπέμπουμε λοιπόν την προσφορά προς εξέτασιν και πίστωσιν του ελληνικού λογαριασμού εις τον κύριο Μαστρόκαλο, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος του χρέους, στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους και εις τον κύριο Προβόπουλο τον κεντρικό τραπεζίτη της Ελλάδας». 

ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 2010

Εδώ πρέπει να σας πω το εξής: περί του αν υπάρχουν τα χρήματα ή όχι ο καταλληλότερος να σας το πιστοποιήσει είναι ο κύριος Προβόπουλος, διότι το 2010 έχουμε πρωτοκολλημένο έγγραφο του κυρίου Προβόπουλου όταν κατετέθη στην δική του τράπεζα ένα ομόλογο των τριών δισεκατομμυρίων από το ίδιο ακριβώς συμβόλαιο και έχουμε την πρωτοκολλημένη απάντηση του κυρίου Προβόπουλου ότι ναι το ελέγξαμε, είναι αληθινό, υπάρχει αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τη δυνατότητα να ρευστοποιήσω αυτό το ποσόν. Αυτή ήταν η απάντησις του κυρίου Προβόπουλου. 

Γιώργος Αρίστογλου: Συγνώμη κύριε Λαμπράκη, δεν είχε τη δυνατότητα, δηλαδή δεν είχε χρήματα να το ρευστοποιήσει;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Έτσι είπε, ότι αυτή τη στιγμή εγώ αδυνατώ να ρευστοποιήσω αυτό το ομόλογο. Αυτό ακριβώς έγραφε. Είναι πρωτοκολλημένο, το έγγραφο το έχουμε πρωτοκολλημένο. Δεν είχε τη δυνατότητα αυτή, κοιτάξτε δεν είναι περίεργο να μην έχει τη δυνατότητα αυτή η τράπεζα, η ουσία όμως της πρωτοκολλημένης απαντήσεως είναι ότι ελέγξαμε την γνησιότητα των ομολόγων και ναι είναι πραγματικά και υπάρχουν. Υπάρχουν λοιπόν το 2010 κύριε Προβόπουλε και είναι γνήσια και πραγματικά αλλά μετά που καταθέσαμε 600 από τα ίδια ακριβώς, τα καταθέσαμε στην Τράπεζα του Καναδά, τώρα μας λέτε εσείς ότι δεν υπάρχουν; Γιατί ο κύριος Προβόπουλος δεν έβγαλε έστω και την ελάχιστη ανακοίνωση για να μας πει αν ήλεγξε αυτό που του απέστειλε και του έδωσε την εντολή ο ανώτατος άρχων της οικονομίας ο κύριος Στουρνάρας;  Γιατί ο κύριος Μαστρόκαλος δεν μας λέει αν ήλεγξε μετά από ένα χρόνο και δύο μήνες δεν έχουν ελέγξει; Ή μήπως οι αμερικανικές αρχές παίρνουν τόσο πολύ καιρό να απαντήσουν; 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΚΤΟΝ

Όταν στις 28 Ιουνίου ακούτε τώρα για να αντιληφθείτε. Ο Πρόεδρος του δικαστηρίου απευθυνόμενος στον τραπεζίτη και τον θεματοφύλακα  και ο εισαγγελεύς ερώτησε κατευθείαν τον τραπεζίτη και τον θεματοφύλακα: 
 - Σας ζήτησε κανένας ποτέ να ελέγξει αυτόν τον λογαριασμό; 
- Όχι. 
–Δηλαδή ούτε το Υπουργείο Οικονομικών;
 - Όχι (απαντάει ο θεματοφύλακας)
 – Ούτε η κυβέρνησης η Ελληνική; 
- Όχι (απαντάει ο θεματοφύλακας)
 – Ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος;
 - Όχι (πάλι απαντάει ο θεματοφύλακας). 
Ακούστε όμως τώρα και κάτι πολύ σημαντικότερο. Όταν κατετέθη το ποσόν αυτό στην Τράπεζα του Καναδά, διεκινήθη μια διαδικασία από την Ελληνική κυβέρνηση. Η διαδικασία αυτή κατέληξε σε ανάκριση τόσο του τραπεζίτη όσο και του θεματοφύλακα από την ειδική υπηρεσία κεφαλαιαγοράς του Καναδά. Έγινε λοιπόν μια ανάκρισις τόσο του θεματοφύλακα όσο και του τραπεζίτη. Αφού δεν ευρέθη τίποτε ψεκτόν το θέμα  έκλεισε εκεί και ειδοποίησε η κεφαλαιαγορά του Καναδά ότι τα πάντα είναι όπως πρέπει να είναι, όλα νόμιμα και στη θέση τους. Ο κύριος Προβόπουλος με κάποιον τρόπο εντελώς παράνομο, έμαθε για αυτή την ανάκριση και εζήτησε λοιπόν από την κεφαλαιαγορά του Καναδά εζήτησε ο κύριος Προβόπουλος τα πρακτικά της ανακρίσεως. Αυτά τα πρακτικά όμως τα ήθελε για να δει εάν αυτά που είπε ο θεματοφύλακας στην δίκη της 28η Ιουνίου είναι τα ίδια ακριβώς που απήντησαν στην κεφαλαιαγορά του Καναδά. Αυτό όμως είναι εντελώς παράνομο διότι δεν είναι δυνατόν ένα κράτος να παρεμβαίνει στις μυστικές ανακρίσεις άλλου κράτους! Πως έμαθε λοιπόν ο κύριος Προβόπουλος ότι έγινε αυτή η διαδικασία; Παράνομα. Ζήτησε λοιπόν ο άνθρωπος ο οποίος ανεκρίθη, δηλαδή τόσον ο τραπεζίτης όσον και ο θεματοφύλακας ζήτησε (η τράπεζα είναι υποχρεωμένη στον Καναδά) δηλαδή η κεφαλαιαγορά του Καναδά εζήτησε την άδεια των δύο ανακριθέντων ατόμων για να δώσει τα πρακτικά στον κύριο Προβόπουλο. Ο κύριος Προβόπουλος έπρεπε να εμφανιστεί στα δικαστήρια του Καναδά να εξηγήσει πώς έμαθε για αυτήν την συγκεκριμένη ανάκριση. Οι δύο τραπεζίτες, ο τραπεζίτης και ο θεματοφύλακας επέμεναν μέσω του δικαστικού συστήματος του Καναδά να εμφανιστεί ο κύριος Προβόπουλος ή οποιοσδήποτε άλλος επίσημος του υπουργείου οικονομικών που ζητούσε αυτά τα στοιχεία, να εμφανιστεί  για να εξηγήσει στα δικαστήρια του Καναδά πώς έμαθε για την ανάκριση. Ξέρετε τι συνέβη; Όταν αποφάσισαν να κλητεύσουν το κύριο Προβόπουλο για έρθει να εξηγήσει πώς το έμαθε, ξέρετε τι έγινε; Ο κύριος Προβόπουλος απέσυρε την αίτησή του και αυτό έγινε πριν 30 με 40 ημέρες. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αυτά που λέει ο κύριος Χατζηνικολάου, εάν είχε κάνει έστω και την ελάχιστη έρευνα θα εγνώριζε ότι έχει πιστοποιήσει η ελληνική κυβέρνησις εκ των παρασκηνίων πρώτον την γνησιότητα των ομολόγων και δεύτερον την κατάθεση ότι είναι πραγματική και υπάρχει. 

Γιώργος Αρίστογλου: Άρα κύριε Λαμπράκη εάν ο κύριος Προβόπουλος πήγαινε στον Καναδά θα είχε συλληφθεί, έτσι δεν είναι;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Βεβαίως θα είχε συλληφθεί γιατί αυτό που έκανε και ζητούσε ήταν εντελώς παράνομο. 

Γιώργος Αρίστογλου: Δηλαδή είναι και κατασκοπεία μέσα και τα πάντα, αυτό δεν λέγεται κατασκοπεία άλλου κράτους; 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Είτε ο Στουρνάρας πήγαινε είτε ο Προβόπουλος θα έμπαιναν φυλακή επί τόπου!  Βεβαίως και λέγεται κατασκοπεία άλλου κράτους. Το ερώτημα είναι πώς παρενέυη ο κύριος Προβόπουλος και ο κύριος Στουρνάρας στις μυστικές υπηρεσίες του Καναδά; Πρέπει να σας πω το εξής επίσης: Ο άνθρωπος ο οποίος κατέθεσε, ο τραπεζίτης ο οποίος κατέθεσε, φυσικά πήρε στα χέρια του τα ομόλογα και τα έβαλε στο χρηματοκιβώτιο της τραπέζης τυχαίνει να είναι ο διευθυντής ηλεκτρονικού εγκλήματος ολοκλήρου του Καναδά. Και αυτός ανεκρίθη από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς και αυτός επιστοποίησε την κατάθεση και ότι υπάρχει καταπιστευματικός λογαριασμός στην Τράπεζα του Μόντρεαλ. Εκείνο το οποίο τα διάφορα παπαγαλάκια, δηλαδή ο κύριος Χατζηνικολάου και οι διάφοροι άλλοι οι οποίοι ασχολούνται μέσω των στοών για την υπόθεση των ομολόγων, δεν εμβαθύνουν να μάθουν ακριβώς τι συμβαίνει, δεν μπορούν ποτέ να ομολογήσουν μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα ότι είναι δυνατόν να υπάρχουν αυτά τα χρήματα και να μην τα παίρνει το κράτος. 

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ 

Γιώργος Αρίστογλου: Θα μου επιτρέψετε λίγο να σας βάλω και το άλλο απόσπασμα από την ίδια εκπομπή το χθεσινό, οπότε θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για αυτά που αφήνουν αυτοί οι άνθρωποι να διαρρέουν έξω ούτως ώστε να λειτουργούν αρνητικά στον έλληνα για να αρχίσει να προβληματίζεται. Ακούστε και αυτό κύριε Λαμπράκη. 
(ακούγεται απόσπασμα από την εκπομπή  13/ 1/2014 «ενικός» του κ. Χατζηνικολάου http://www.youtube.com/watch?v=wLhNdShI1lE )

Δόκτωρ Λαμπράκης: Άκουσα με προσοχή αυτό το απόσπασμα γιατί για να πω την αλήθεια αυτό το γεγονός μόνο περιφερικά το είχα ακούσει. Τώρα με πολύ προσοχή επικεντρώθηκα και ήθελα να πω να κάνω μερικά σχόλια για τον καθένα ο οποίος τοποθετήθηκε. 
Πρώτον, ο κύριος Χατζηνικολάου ψεύδεται ενώπιων του ελληνικού λαού διότι ουδέποτε μα ουδέποτε το υπουργείο οικονομικών έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό. Μετά από την παραλαβή των εγγράφων, μετά από την παραλαβή των μηνύσεων περί εσχάτης προδοσίας η οποία αποδόθηκε σε όλους, 302 άτομα, 302 φάκελοι παρεδόθησαν. Οι δύο επιπλέον ήσαν, ο ένας στον κύριο Στουρνάρα και ο άλλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κύριος Χατζηνικολάου λοιπόν, για να του δώσουμε και το ελαφρυντικό της – ίσος, θα έλεγα, ίσως - ελλιπούς πληροφόρησης,  καλό θα ήταν ψάξει τη δίκη της 28ης Ιουνίου και να δει ακριβώς την καθαρογραμμένη απόφαση, η οποία λέει το εξής. Η πρόεδρος του δικαστηρίου λέει ότι: 
«Πέραν πάσης αμφιβολίας  πιστοποιήθηκε η κατάθεσις και η γνησιότης των ομολόγων από την διαδικασία σήμερα. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας κατάργησης του πολιτεύματος. Οι κατηγορούμενοι  κηρύσσονται αθώοι. » 
Αλλά η ουσία είναι ότι αφού ετελείωσε και πιστοποίησε την γνησιότητα τόσο των ομολόγων όσο και της καταθέσεως, εζήτησε την αυτεπάγγελτο δίωξη του κυρίου Στουρνάρα και του κυρίου Προβόπουλου, παραπέμποντας ολόκληρο τον φάκελο στον Άρειο Πάγο για περεταίρω ανακρίσεις. Όταν το διαβάσει αυτό ο κύριος Χατζηνικολάου, να επανέλθει να μας πει. 
Εν κατακλείδι για τον κύριο Χατζηνικολάου θα κάνω το τελευταίο σχόλιο. Ποτέ εις το παρελθόν ο κύριος Χατζηνικολάου δεν έχει εκνευριστεί με αυτόν τον τρόπο προσπαθώντας να συγκαλύψει την αλήθεια. 

Η ΚΑΝΕΛΛΗ & Ο ΒΟΡΙΔΗΣ

Κατευθείαν θα περάσω στην κυρία Κανέλλη. Κυρία Κανέλλη μου ρωτήσατε ποιος θα σας πάει για εσχάτη προδοσία. Το όνομά μου είναι Μανόλης Λαμπράκης, είμαι πρόεδρος του οργανισμού και σας λέω ότι εγώ ήδη σας έχω κάνει μήνυση με τον κύριο Σώρρα για εσχάτη προδοσία. Την έχετε παραλάβει και έχετε υπογράψει για αυτό ή εσείς ή η κυρία Παπαρήγα. Να είστε απόλυτα σίγουρη ότι αυτή η μήνυση θα εκδικαστεί. Οι φωνασκίες σας και οι σοφιστείες ενώπιων της κάμερας δεν ισχύουν πλέον. Αυτά ήταν παλαιά κόλπα τα οποία περάσαν και σας λέω λοιπόν ποιός είναι αυτός ο οποίος σας πάει για εσχάτη προδοσία; Είναι ο εργοδότης σας. Δεν το έχετε καταλάβει. Ο εργοδότης σας είναι ο Έλλην πολίτης αγαπητή μου κυρία. 
Το επόμενο είναι, ρωτήσατε για τον κύριο Βορίδη, έχω να πω ότι ο άνθρωπος δεν δικαιούται να ομιλεί ενώπιων Ελλήνων δημοκρατών! Γνωρίζουμε ακριβώς τις καταβολές του ανθρώπου αυτού. Το δε ειρωνικό του ύφος δεν είναι αρκετό για να αποκρύψει την αλήθεια. Δεν έχει καμία δικαιοδοσία. Όσο για το σχόλιο «ο πολιτικός κόσμος πρέπει να πάρει θέση για το μέλλον της πατρίδος». Δηλαδή λέει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ότι  πρέπει να δώσει ο ελληνικός πολιτικός κόσμος μια απάντηση για το μέλλον της πατρίδος. Να σας τη δώσω εγω την απάντηση αγαπητέ μου εκπρόσωπε, γραμματέα. Το μέλλον της πατρίδος δεν εμπεριέχει τον πολιτικό κόσμο. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει πολιτικός κόσμος. Απλώς εσείς δεν θα είστε μέλος αυτού του πολιτικού κόσμου. Ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε όλα αυτά τα κόμματα, τα χρώματα και τα δόγματα. Στην νέα Ελλάδα δεν θα έχουν καμία απολύτως θέση! Άρα μην ασχολείστε για την επόμενη μέρα γιατί δεν θα είστε μέρος της επόμενης ημέρας. 
Όσο για τον κύριο Βορίδη, τον προκαλώ, τον αποκαλώ συκοφάντη δημόσια, να μας φέρει  την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών μετά την παραλαβή των εγγράφων και κατόπιν τηλεοπτικώς θα του ζητήσω εγώ προσωπικά συγνώμη. Εάν όμως δεν μας την φέρει είναι ένας κατάπτυστος συκοφάντης και τίποτε περεταίρω!  
Επομένως, σιλίβδην ο πολιτικός κόσμος είναι γνώστης 100% , μα 100% ,  μηδενός εξαιρουμένου και μπορώ να σας πω σε μία άλλη μας εκπομπή τι θέση έχει λάβει ο κάθε πολιτικός αρχηγός επί του θέματος. 

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Σας παραπέμπω όμως για να δείτε την χρονολογική ενημέρωση της βουλής των Ελλήνων, των καταλλήλων υπουργών αλλά και όλων των βουλευτών, σε μία εκπομπή στην οποία ο κύριος Νικολόπουλος βουλευτής Πατρών, ζήτησε την άρση της ασυλίας του για να εκδικαστεί η υπόθεσις της εσχάτης προδοσίας.  Αυτό ανακοινώθηκε δημόσια στη βουλή ενώπιων όλων των βουλευτών. Ήτο  απούσα η κυρία Κανέλλη, ο κύριος Βορίδης και ο κύριος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;  Ο κύριος Νικολόπουλος ζήτησε επισήμως άρσιν της ασυλίας του  για να εκδικαστεί η μήνυση Σώρρα Λαμπράκη για εσχάτη προδοσία. 

Γιώργος Αρίστογλου: Την οποία του τη δώσανε;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Όχι, ούτε καν του απήντησαν, την έχουν απαξιώσει εντελώς. Είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, έχει ζητήσει τρεις συγκεκριμένες φορές εγγράφως να δώσει επίσημη απάντηση και να πάρει θέση το υπουργείο οικονομικών. Πριν από 50, 60 ημέρες έκανε αυτό το βίντεο και λέει ότι ελπίζω να μην περιμένετε να σας πω ότι μου έδωσε κάποιος απάντηση ή έβγαλε επίσημη ανακοίνωση. Αυτό είναι δια στόματος Νικολόπουλου, δεν είναι δια στόματος εμού ή του Σώρρα. 

Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ

Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ τώρα κάνω μια σκέψη κύριε Λαμπράκη. Εφόσον μου είπατε ότι η Χρυσή Αυγή δεν παρέλαβε αυτόν τον φάκελο, δεν ξέρω γιατί, το ξέρουν οι ίδιοι…

Δόκτωρ Λαμπράκης: Τον παρέλαβε εντέλει γιατί θυροκολλήθηκε από τον δικαστικό επιμελητή. 
Η Χρυσή Αυγή, και σας το λέω τώρα μετά λόγου γνώσεως, παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις μας διότι νομίζει ότι εμείς είμαστε το αντίπαλον δέος. Και ξέρει πολύ καλά γιατί δεν παρέλαβε, για να ισχυριστεί εν τέλει ότι εμείς δεν παραδώσαμε φάκελο. Σας λέγω όμως μετά λόγου γνώσεως ότι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν παραλάβει τον φάκελο με την μήνυση της εσχάτης προδοσίας. 

Γιώργος Αρίστογλου: Την Κυριακή έγινε μια συγκέντρωση με πολύ κόσμο στην Σταυρούπολη. Μέσα εκεί ήταν τρείς της Χρυσής Αυγής, δύο του ΠΑΣΟΚ, ένας δημοτικός σύμβουλος και δύο άτομα από το κόμμα των βασιλικών, οι οποίοι με το που με είδαν εκεί έφυγαν σαν τους λαγούς με ελαφρά πηδηματάκια. Καταλάβατε; Επειδή τους αναγνώρισα. 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ποιο κόμμα; Αυτό το οποίον εκπροσωπεί ο Νικόλαος; 

ΤΟ ΑΝΙΕΡΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ

Γιώργος Αρίστογλου: Όχι, η παλιά φρουρά.  Ο Νικόλαος είναι το καινούργιο, ακόμα δεν το είδαμε, θα το δούμε. 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ναι, αυτό πρόκειται περί ενός ανίερου συνονθυλεύματος, όπου  ο κύριος Νικόλαος Γκλίξμπουργκ… Παρακαλώ αν θέλετε να φύγετε από τον Μπενί Σαλόμ και από τον Μπενί Σαρόν και από τον Χιράμ και να πάτε στον Γκλίξμπουργκ, μετά χαράς! Αν είναι η νέα Ελλάδα την οποία οραματίζεται ο ελληνικός λαός από τον Χιράμ  και τον Σαλόμ στον Γκλίξμπουργκ, τότε μετά χαράς. Ο κύριος αυτός λοιπόν υποτίθεται ότι θέλει να κάνει πολιτικό φορέα, λέει, και να πάρει μαζί του την κυρία Μπακογιάννη, η οποία είναι από την οικογένεια Μπενί Σαλόμ, θέλει να πάρει τον κύριο Πολύδωρα, θέλει να πάρει τον άλλο, τον κύριο Μαρκεζίνη… Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το παρόν πολιτικό σύστημα. Ε, αυτό είναι ντροπή για τους Έλληνες και μόνο να το συζητούν.

Ο ΤΖΙΜΕΡΟΣ 

Γιώργος Αρίστογλου: Ακούστε τώρα. Να πάω στον κύριο Τζίμερο ο οποίος λέει (στην εκπομπή Χατζηνικολάου) «Να σκουπίσει (ο Σώρρας) τα ελληνικά ομόλογα!» τι του απαντούμε;  

Λαμπράκης: Θα του απαντήσουμε το εξής. Ο κύριος Τζίμερος καλά θα κάνει να μελετήσει την οικονομία έστω και επιφανειακά. Να του εξηγήσω του κυρίου Τζίμερου και όλους τους Έλληνες που τους έχει παρασύρει η παραπληροφόρηση να καταλάβουν ακριβώς τι σημαίνει ομόλογο. Αυτό που σημαίνει το ομόλογο είναι ότι ομολογεί το σύνολον του ελληνικού λαού ότι θα αναπληρώσει τα κεφάλαια τα οποία παίρνει από τα δικά του τα λεφτά.  Δεν έχει καταλάβει ο κύριος Τζίμερος ακόμα, διότι προφανώς έχει άγνοια του χρηματοοικονομικού συστήματος, ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει σε κανέναν, στον εαυτό της χρωστάει. Το παγκόσμιο καταπίστευμα είναι εκείνο από το οποίο η Ελλάδα παίρνει χρήματα και υπόσχεται ότι θα τα αναπληρώσει για να τα βρουν και οι επόμενες γενιές. 

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ & ΤΑ CDS ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ο κύριος Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου όταν εξελέγη τον Οκτώβριο του 2009, έκανε τέσσερα δάνεια μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου του 2009 με τον τρόπο που σας λέω. Πήρε από το καταπίστευμα το παγκόσμιο που ανήκει στην Ελλάδα με επιτόκιο 0,31%. Αφού λοιπόν ο κύριος Παπανδρέου είδε, θυμάστε που έλεγε «λεφτά υπάρχουν», οι τέσσερις πρώτες εκταμιεύσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος (και έχω τα έγγραφα στοιχεία και θα σας πω και τα νούμερα σε μια άλλη εκπομπή) , τα οποία  εκταμίευσε η Ελληνική Δημοκρατία ήσαν με επιτόκιο 0,31/ 0,57 & 0,91%. Μετά άρχισε η καμπάνια της λασπολογίας του ελληνικού λαού, της ΕΛΣΤΑΤ και τα λοιπά, με μοναδικό σκοπό να χρηματιστεί ο αδελφός του ο Αντρίκος με τα CDS - δεν θα πάμε εκεί. Το συμβόλαιο το οποίο εκτελούσε ο κύριος Παπανδρέου, ήταν συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο πατήρ, 8 Αυγούστου του 1974, και δεν επέζησε να το φέρει σε πέρας και το έφερε ο κύριος ΓΑΠ. 
Ο κύριος ΓΑΠ λοιπόν εφόσον θα έφερνε αυτό το συμβόλαιο σε πέρας, το οποίο είχε υπογράψει ο πατέρας του με την Τσέις Μανχάταν ( Chase Manhattan) και τους Ροκερφέλερ, αυτό λοιπόν το συμβόλαιο το εξετέλεσε ο Γιωργάκης , αλλά την ίδια ώρα τι έκανε:  Σου λέει, αφού θα εκτελεστεί το συμβόλαιο να βγάλουμε και κανένα φράγκο. Έτσι είπε στον αδελφό του να ανακατευτεί με τον Γριβέα και τους υπολοίπους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τον Φιλιππίδη για να αγοράσουν τα CDS  σε πολύ χαμηλή τιμή- καταλάβατε τι έκαναν; Με τα τέσσερα αυτά δάνεια των χαμηλών επιτοκίων, τα CDS τον Οκτώβριο του 2009 ήταν σε πολύ -πολύ χαμηλή τιμή. Μόλις ο Γεωργάκης ο Παπανδρέου έκανε την Ελλάδα Τιτανικό, αμέσως τα CDS εκτοξεύτηκαν στα ύψη.  Αυτά λοιπόν τα CDS , τα στοιχήματα δηλαδή του κυρίου Γριβέα, του κυρίου Φιλιππίδη και του κυρίου Αντρίκου του Παπανδρέου, ήταν αν η Ελλάδα θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ή όχι. 

ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΥΔΕΙΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Όμως κυριε Λαμπράκη αυτή τη στιγμή ο Φιλιππίδης, ο Γριβέας, αυτοί οι κύριοι πάνε μέσα. Τον  Αντρίκο τον Παπανδρέου δεν τον πειράζει κανένας, τον Γιώργο δεν τον πειράζει κανένας.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Δεν θα γλυτώσει ουδείς! Δες σε παρακαλώ στις επόμενες μία ή δυο εβδομάδες ένα άλλο τεράστιο όνομα του επαγγελματικού χώρου και πολλά του πολιτικού χώρου. Εκείνο το ανίερο που έκανε η κυρία  Πόπη Παπανδρέου, είναι ανίερο αυτό που έκανε. Ενώ αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια της ένα σκληρό δίσκο με τεράστια ποσά και ατασθαλίες, εκείνο που έκανε που εξέδωσε ένα ψήφισμα στις 13 Σεπτεμβρίου του 2013 ότι λέει ο πολιτικός κόσμος και συγκεκριμένα ο κύριος Μεϊμαράκης και ο κύριος Βουλγαράκης δεν υπάρχει απόδειξη, λέει,  ότι κάνανε κάτι το ψεκτόν. Μήπως θα έπερεπε να το ξαναδεί η κυρία Παπανδρέου αυτό που είπε; Μήπως το πόρισμα αυτό πρέπει να ελεγθεί από τον Άρειο Πάγο, να δούμε μήπως δεν είδαμε όλα τα στοιχεία; Δίοτι τι κανανε: ουδετεροποίησαν τον πολιτικό κόσμο και κατεβάζουν τους υπολοίπους, δηλαδή τον Καρούζο, την Ρεβέκκα, τον Φιλιππίδη, τον Γριβέα, όλους τους άλλους, τον Κοντομηνά, αλλά έρχονται και άλλα από πίσω.  Δεν υπάρχει κανένας που δεν θα τον αγγίξει αυτή η έρευνα. 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ  14/01/14

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσυνη
ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Δόκτωρ Λαμπράκης: Μιλάμε για την εκπομπή του κυρίου Χατζηνικολάου. Κατ’αρχήν ο κύριος Χατζηνικολάου θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό δημοσιογράφο και μία μερίδα των Ελλήνων τον θεωρούν σοβαρό. Επομένως ένας σοβαρός δημοσιογράφος οφείλει να μην ψεύδεται. Αν πάρουμε λοιπόν σαν προϋπόθετο ότι ο κύριος Χατζηνικολάου δεν ψεύδεται, σημαίνει ότι δεν είναι καλός δημοσιογράφος. Από το Υπουργείο Οικονομικών δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν ή ότι ο κύριος Χατζηνικολάου δεν κάνει τη δουλειά του σωστά ή ότι την κάνει σωστά και ψεύδεται, Τρίτη πιθανότητα δεν υπάρχει. Διότι δεν υπήρχε ποτέ ούτε μία ανακοίνωσις από το υπουργείο οικονομικών που να αφορά στην κατάθεση των 600δις. Ο κύριος Στουρνάρας επιμελώς αποφεύγει να τοποθετηθεί γραπτώς επί του θέματος, μόνον προτού γίνει η πραγματική αποδοχή από την Ελληνική Κυβέρνηση, γιατί αν θυμάστε η κυβέρνηση απεδέχθη επισήμως την προσφορά, την απεδέχθη αλλά δεν την υλοποίησε. Δηλαδή ο κύριος Σττουρνάρας ο ίδιος αμέσως μετά που παρέλαβε τον ολοκληρωμένο φάκελο, ο οποίος εστάλει όχι μόνον στον ίδιο, αλλά είχε σταλεί προηγουμένως στον πρόεδρο της Αμερικής τον κύριο Ομπάμα, στην κυρία Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ, τον Εμμανουήλ Μπαρόζο και τον Ντράγκι, τον κεντρικό τραπεζίτη της Ευρώπης. Φαντάζεστε λοιπόν ότι εάν κάποιος ήθελε να κάνει απάτη θα ειδοποιούσε τις τέσσερις σημαντικές θεσμικές αρχές στον πλανήτη; Εννοούμε τον Πρόεδρο της Αμερικής και τον πρόεδρο της ΕΕ; Τον πρόεδρο του ΔΝΤ και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τραπέζης;
Τον ίδιο φάκελο που παρέλαβε λοιπόν ο κύριος Στουρνάρας παρέλαβαν και οι τέσσερις προηγούμενοι. Τον ίδιο φάκελο παρέλαβε και η κυρία Κανέλλη που κάνει την ανήξερη. Τον ίδιο φάκελο παρέλαβαν και όλοι οι 300 βουλευτές. Με μεγάλη βέβαια λύπη πρέπει να σας πω ότι ο φάκελος δεν έγινε αποδεκτός από την Χρυσή Αυγή και από το ΑΝ.ΕΛ. και έπρεπε να δοθεί με δικαστικό κλητήρα και κάποιες άλλες διαδικασίες αργότερα και εννοώ περισσότερο τον φάκελο της μηνύσεως περί εσχάτης προδοσίας. Τοιχοκολλήθηκε λοιπόν από τον δικαστικό κλητήρα στην πόρτα του προέδρου των δύο αυτών κομμάτων.
Η κυρία Κανέλλη λοιπόν και οποιοσδήποτε άλλος από την βουλή αρνείται ότι παρέλαβε τον φάκελο ψεύδεται ενώπιον του ελληνικού λαού. Ο φάκελος αυτός περιείχε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων σε έναν λογαριασμό ο οποίος λογαριασμός βρίσκεται στην Τράπεζα του Μόντρεαλ και οπωσδήποτε για να μην μακρηγορούμε θα παραπέμψω τους ακροατές μας στα πρακτικά της δίκης της 28ης Ιουνίου του 2013.

ΟΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν θέλω να προσβάλω τον κύριο Χατζηνικολάου, αλλά πρέπει να ομολογήσει ο ίδιος ή ότι δεν κατέχει το θέμα καλώς ή ότι εσκεμμένως ψεύδεται ενώπιον του λαού διότι χρειαζόταν κάποιες διευκολύνσεις ο κύριος Χατζηνικολάου. Δηλαδή τελευταία ο κύριος Χατζηνικολάου χρειαζόταν κάποιες οικονομικές διευκολύνσεις όταν έστησε τον Real fm.

Αρίστογλου: Τι εννοείτε διευκολύνσεις;

Λαμπράκης: Χρειαζόταν κάποια χρήματα για να στήσει τον Real fm και φαντάζομαι ότι εμπράγματες εγγυήσεις δεν είχε να βάλει ο κύριος Χατζηνικολάου άρα έπρεπε να βάλει κάποιες άλλες εγγυήσεις. Όποιος έχει την διανόηση και είναι πραγματικός Έλληνας αντιλαμβάνεται. Εάν λοιπόν ο κύριος Χατζηνικολάου ήθελε να επιλέξει ένα εκ των δύο, αυτό είναι δική του υπόθεσις. Ή ψεύδεται ή δεν κάνει καλά την δουλειά του. Και τα δύο αποκλείεται, διότι από το υπουργείο οικονομικών η μόνη ανακοίνωσις που βγήκε είναι ότι «Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά», υπογράφει ο κύριος Στουρνάρας, «παραπέμπουμε λοιπόν την προσφορά προς εξέτασιν και πίστωσιν του ελληνικού λογαριασμού εις τον κύριο Μαστρόκαλο, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος του χρέους, στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους και εις τον κύριο Προβόπουλο τον κεντρικό τραπεζίτη της Ελλάδας».

ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 2010

Εδώ πρέπει να σας πω το εξής: περί του αν υπάρχουν τα χρήματα ή όχι ο καταλληλότερος να σας το πιστοποιήσει είναι ο κύριος Προβόπουλος, διότι το 2010 έχουμε πρωτοκολλημένο έγγραφο του κυρίου Προβόπουλου όταν κατετέθη στην δική του τράπεζα ένα ομόλογο των τριών δισεκατομμυρίων από το ίδιο ακριβώς συμβόλαιο και έχουμε την πρωτοκολλημένη απάντηση του κυρίου Προβόπουλου ότι ναι το ελέγξαμε, είναι αληθινό, υπάρχει αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τη δυνατότητα να ρευστοποιήσω αυτό το ποσόν. Αυτή ήταν η απάντησις του κυρίου Προβόπουλου.

Γιώργος Αρίστογλου: Συγνώμη κύριε Λαμπράκη, δεν είχε τη δυνατότητα, δηλαδή δεν είχε χρήματα να το ρευστοποιήσει;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Έτσι είπε, ότι αυτή τη στιγμή εγώ αδυνατώ να ρευστοποιήσω αυτό το ομόλογο. Αυτό ακριβώς έγραφε. Είναι πρωτοκολλημένο, το έγγραφο το έχουμε πρωτοκολλημένο. Δεν είχε τη δυνατότητα αυτή, κοιτάξτε δεν είναι περίεργο να μην έχει τη δυνατότητα αυτή η τράπεζα, η ουσία όμως της πρωτοκολλημένης απαντήσεως είναι ότι ελέγξαμε την γνησιότητα των ομολόγων και ναι είναι πραγματικά και υπάρχουν. Υπάρχουν λοιπόν το 2010 κύριε Προβόπουλε και είναι γνήσια και πραγματικά αλλά μετά που καταθέσαμε 600 από τα ίδια ακριβώς, τα καταθέσαμε στην Τράπεζα του Καναδά, τώρα μας λέτε εσείς ότι δεν υπάρχουν; Γιατί ο κύριος Προβόπουλος δεν έβγαλε έστω και την ελάχιστη ανακοίνωση για να μας πει αν ήλεγξε αυτό που του απέστειλε και του έδωσε την εντολή ο ανώτατος άρχων της οικονομίας ο κύριος Στουρνάρας; Γιατί ο κύριος Μαστρόκαλος δεν μας λέει αν ήλεγξε μετά από ένα χρόνο και δύο μήνες δεν έχουν ελέγξει; Ή μήπως οι αμερικανικές αρχές παίρνουν τόσο πολύ καιρό να απαντήσουν;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΚΤΟΝ

Όταν στις 28 Ιουνίου ακούτε τώρα για να αντιληφθείτε. Ο Πρόεδρος του δικαστηρίου απευθυνόμενος στον τραπεζίτη και τον θεματοφύλακα και ο εισαγγελεύς ερώτησε κατευθείαν τον τραπεζίτη και τον θεματοφύλακα:
- Σας ζήτησε κανένας ποτέ να ελέγξει αυτόν τον λογαριασμό;
- Όχι.
–Δηλαδή ούτε το Υπουργείο Οικονομικών;
- Όχι (απαντάει ο θεματοφύλακας)
– Ούτε η κυβέρνησης η Ελληνική;
- Όχι (απαντάει ο θεματοφύλακας)
– Ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος;
- Όχι (πάλι απαντάει ο θεματοφύλακας).
Ακούστε όμως τώρα και κάτι πολύ σημαντικότερο. Όταν κατετέθη το ποσόν αυτό στην Τράπεζα του Καναδά, διεκινήθη μια διαδικασία από την Ελληνική κυβέρνηση. Η διαδικασία αυτή κατέληξε σε ανάκριση τόσο του τραπεζίτη όσο και του θεματοφύλακα από την ειδική υπηρεσία κεφαλαιαγοράς του Καναδά. Έγινε λοιπόν μια ανάκρισις τόσο του θεματοφύλακα όσο και του τραπεζίτη. Αφού δεν ευρέθη τίποτε ψεκτόν το θέμα έκλεισε εκεί και ειδοποίησε η κεφαλαιαγορά του Καναδά ότι τα πάντα είναι όπως πρέπει να είναι, όλα νόμιμα και στη θέση τους. Ο κύριος Προβόπουλος με κάποιον τρόπο εντελώς παράνομο, έμαθε για αυτή την ανάκριση και εζήτησε λοιπόν από την κεφαλαιαγορά του Καναδά εζήτησε ο κύριος Προβόπουλος τα πρακτικά της ανακρίσεως. Αυτά τα πρακτικά όμως τα ήθελε για να δει εάν αυτά που είπε ο θεματοφύλακας στην δίκη της 28η Ιουνίου είναι τα ίδια ακριβώς που απήντησαν στην κεφαλαιαγορά του Καναδά. Αυτό όμως είναι εντελώς παράνομο διότι δεν είναι δυνατόν ένα κράτος να παρεμβαίνει στις μυστικές ανακρίσεις άλλου κράτους! Πως έμαθε λοιπόν ο κύριος Προβόπουλος ότι έγινε αυτή η διαδικασία; Παράνομα. Ζήτησε λοιπόν ο άνθρωπος ο οποίος ανεκρίθη, δηλαδή τόσον ο τραπεζίτης όσον και ο θεματοφύλακας ζήτησε (η τράπεζα είναι υποχρεωμένη στον Καναδά) δηλαδή η κεφαλαιαγορά του Καναδά εζήτησε την άδεια των δύο ανακριθέντων ατόμων για να δώσει τα πρακτικά στον κύριο Προβόπουλο. Ο κύριος Προβόπουλος έπρεπε να εμφανιστεί στα δικαστήρια του Καναδά να εξηγήσει πώς έμαθε για αυτήν την συγκεκριμένη ανάκριση. Οι δύο τραπεζίτες, ο τραπεζίτης και ο θεματοφύλακας επέμεναν μέσω του δικαστικού συστήματος του Καναδά να εμφανιστεί ο κύριος Προβόπουλος ή οποιοσδήποτε άλλος επίσημος του υπουργείου οικονομικών που ζητούσε αυτά τα στοιχεία, να εμφανιστεί για να εξηγήσει στα δικαστήρια του Καναδά πώς έμαθε για την ανάκριση. Ξέρετε τι συνέβη; Όταν αποφάσισαν να κλητεύσουν το κύριο Προβόπουλο για έρθει να εξηγήσει πώς το έμαθε, ξέρετε τι έγινε; Ο κύριος Προβόπουλος απέσυρε την αίτησή του και αυτό έγινε πριν 30 με 40 ημέρες.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αυτά που λέει ο κύριος Χατζηνικολάου, εάν είχε κάνει έστω και την ελάχιστη έρευνα θα εγνώριζε ότι έχει πιστοποιήσει η ελληνική κυβέρνησις εκ των παρασκηνίων πρώτον την γνησιότητα των ομολόγων και δεύτερον την κατάθεση ότι είναι πραγματική και υπάρχει.

Γιώργος Αρίστογλου: Άρα κύριε Λαμπράκη εάν ο κύριος Προβόπουλος πήγαινε στον Καναδά θα είχε συλληφθεί, έτσι δεν είναι;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Βεβαίως θα είχε συλληφθεί γιατί αυτό που έκανε και ζητούσε ήταν εντελώς παράνομο.

Γιώργος Αρίστογλου: Δηλαδή είναι και κατασκοπεία μέσα και τα πάντα, αυτό δεν λέγεται κατασκοπεία άλλου κράτους;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Είτε ο Στουρνάρας πήγαινε είτε ο Προβόπουλος θα έμπαιναν φυλακή επί τόπου! Βεβαίως και λέγεται κατασκοπεία άλλου κράτους. Το ερώτημα είναι πώς παρενέυη ο κύριος Προβόπουλος και ο κύριος Στουρνάρας στις μυστικές υπηρεσίες του Καναδά; Πρέπει να σας πω το εξής επίσης: Ο άνθρωπος ο οποίος κατέθεσε, ο τραπεζίτης ο οποίος κατέθεσε, φυσικά πήρε στα χέρια του τα ομόλογα και τα έβαλε στο χρηματοκιβώτιο της τραπέζης τυχαίνει να είναι ο διευθυντής ηλεκτρονικού εγκλήματος ολοκλήρου του Καναδά. Και αυτός ανεκρίθη από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς και αυτός επιστοποίησε την κατάθεση και ότι υπάρχει καταπιστευματικός λογαριασμός στην Τράπεζα του Μόντρεαλ. Εκείνο το οποίο τα διάφορα παπαγαλάκια, δηλαδή ο κύριος Χατζηνικολάου και οι διάφοροι άλλοι οι οποίοι ασχολούνται μέσω των στοών για την υπόθεση των ομολόγων, δεν εμβαθύνουν να μάθουν ακριβώς τι συμβαίνει, δεν μπορούν ποτέ να ομολογήσουν μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα ότι είναι δυνατόν να υπάρχουν αυτά τα χρήματα και να μην τα παίρνει το κράτος.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γιώργος Αρίστογλου: Θα μου επιτρέψετε λίγο να σας βάλω και το άλλο απόσπασμα από την ίδια εκπομπή το χθεσινό, οπότε θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για αυτά που αφήνουν αυτοί οι άνθρωποι να διαρρέουν έξω ούτως ώστε να λειτουργούν αρνητικά στον έλληνα για να αρχίσει να προβληματίζεται. Ακούστε και αυτό κύριε Λαμπράκη.
(ακούγεται απόσπασμα από την εκπομπή 13/ 1/2014 «ενικός» του κ. Χατζηνικολάου http://www.youtube.com/watch?v=wLhNdShI1lE )

Δόκτωρ Λαμπράκης: Άκουσα με προσοχή αυτό το απόσπασμα γιατί για να πω την αλήθεια αυτό το γεγονός μόνο περιφερικά το είχα ακούσει. Τώρα με πολύ προσοχή επικεντρώθηκα και ήθελα να πω να κάνω μερικά σχόλια για τον καθένα ο οποίος τοποθετήθηκε.
Πρώτον, ο κύριος Χατζηνικολάου ψεύδεται ενώπιων του ελληνικού λαού διότι ουδέποτε μα ουδέποτε το υπουργείο οικονομικών έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό. Μετά από την παραλαβή των εγγράφων, μετά από την παραλαβή των μηνύσεων περί εσχάτης προδοσίας η οποία αποδόθηκε σε όλους, 302 άτομα, 302 φάκελοι παρεδόθησαν. Οι δύο επιπλέον ήσαν, ο ένας στον κύριο Στουρνάρα και ο άλλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κύριος Χατζηνικολάου λοιπόν, για να του δώσουμε και το ελαφρυντικό της – ίσος, θα έλεγα, ίσως - ελλιπούς πληροφόρησης, καλό θα ήταν ψάξει τη δίκη της 28ης Ιουνίου και να δει ακριβώς την καθαρογραμμένη απόφαση, η οποία λέει το εξής. Η πρόεδρος του δικαστηρίου λέει ότι:
«Πέραν πάσης αμφιβολίας πιστοποιήθηκε η κατάθεσις και η γνησιότης των ομολόγων από την διαδικασία σήμερα. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας κατάργησης του πολιτεύματος. Οι κατηγορούμενοι κηρύσσονται αθώοι. »
Αλλά η ουσία είναι ότι αφού ετελείωσε και πιστοποίησε την γνησιότητα τόσο των ομολόγων όσο και της καταθέσεως, εζήτησε την αυτεπάγγελτο δίωξη του κυρίου Στουρνάρα και του κυρίου Προβόπουλου, παραπέμποντας ολόκληρο τον φάκελο στον Άρειο Πάγο για περεταίρω ανακρίσεις. Όταν το διαβάσει αυτό ο κύριος Χατζηνικολάου, να επανέλθει να μας πει.
Εν κατακλείδι για τον κύριο Χατζηνικολάου θα κάνω το τελευταίο σχόλιο. Ποτέ εις το παρελθόν ο κύριος Χατζηνικολάου δεν έχει εκνευριστεί με αυτόν τον τρόπο προσπαθώντας να συγκαλύψει την αλήθεια.

Η ΚΑΝΕΛΛΗ & Ο ΒΟΡΙΔΗΣ

Κατευθείαν θα περάσω στην κυρία Κανέλλη. Κυρία Κανέλλη μου ρωτήσατε ποιος θα σας πάει για εσχάτη προδοσία. Το όνομά μου είναι Μανόλης Λαμπράκης, είμαι πρόεδρος του οργανισμού και σας λέω ότι εγώ ήδη σας έχω κάνει μήνυση με τον κύριο Σώρρα για εσχάτη προδοσία. Την έχετε παραλάβει και έχετε υπογράψει για αυτό ή εσείς ή η κυρία Παπαρήγα. Να είστε απόλυτα σίγουρη ότι αυτή η μήνυση θα εκδικαστεί. Οι φωνασκίες σας και οι σοφιστείες ενώπιων της κάμερας δεν ισχύουν πλέον. Αυτά ήταν παλαιά κόλπα τα οποία περάσαν και σας λέω λοιπόν ποιός είναι αυτός ο οποίος σας πάει για εσχάτη προδοσία; Είναι ο εργοδότης σας. Δεν το έχετε καταλάβει. Ο εργοδότης σας είναι ο Έλλην πολίτης αγαπητή μου κυρία.
Το επόμενο είναι, ρωτήσατε για τον κύριο Βορίδη, έχω να πω ότι ο άνθρωπος δεν δικαιούται να ομιλεί ενώπιων Ελλήνων δημοκρατών! Γνωρίζουμε ακριβώς τις καταβολές του ανθρώπου αυτού. Το δε ειρωνικό του ύφος δεν είναι αρκετό για να αποκρύψει την αλήθεια. Δεν έχει καμία δικαιοδοσία. Όσο για το σχόλιο «ο πολιτικός κόσμος πρέπει να πάρει θέση για το μέλλον της πατρίδος». Δηλαδή λέει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να δώσει ο ελληνικός πολιτικός κόσμος μια απάντηση για το μέλλον της πατρίδος. Να σας τη δώσω εγω την απάντηση αγαπητέ μου εκπρόσωπε, γραμματέα. Το μέλλον της πατρίδος δεν εμπεριέχει τον πολιτικό κόσμο. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει πολιτικός κόσμος. Απλώς εσείς δεν θα είστε μέλος αυτού του πολιτικού κόσμου. Ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε όλα αυτά τα κόμματα, τα χρώματα και τα δόγματα. Στην νέα Ελλάδα δεν θα έχουν καμία απολύτως θέση! Άρα μην ασχολείστε για την επόμενη μέρα γιατί δεν θα είστε μέρος της επόμενης ημέρας.
Όσο για τον κύριο Βορίδη, τον προκαλώ, τον αποκαλώ συκοφάντη δημόσια, να μας φέρει την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών μετά την παραλαβή των εγγράφων και κατόπιν τηλεοπτικώς θα του ζητήσω εγώ προσωπικά συγνώμη. Εάν όμως δεν μας την φέρει είναι ένας κατάπτυστος συκοφάντης και τίποτε περεταίρω!
Επομένως, σιλίβδην ο πολιτικός κόσμος είναι γνώστης 100% , μα 100% , μηδενός εξαιρουμένου και μπορώ να σας πω σε μία άλλη μας εκπομπή τι θέση έχει λάβει ο κάθε πολιτικός αρχηγός επί του θέματος.

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Σας παραπέμπω όμως για να δείτε την χρονολογική ενημέρωση της βουλής των Ελλήνων, των καταλλήλων υπουργών αλλά και όλων των βουλευτών, σε μία εκπομπή στην οποία ο κύριος Νικολόπουλος βουλευτής Πατρών, ζήτησε την άρση της ασυλίας του για να εκδικαστεί η υπόθεσις της εσχάτης προδοσίας. Αυτό ανακοινώθηκε δημόσια στη βουλή ενώπιων όλων των βουλευτών. Ήτο απούσα η κυρία Κανέλλη, ο κύριος Βορίδης και ο κύριος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ; Ο κύριος Νικολόπουλος ζήτησε επισήμως άρσιν της ασυλίας του για να εκδικαστεί η μήνυση Σώρρα Λαμπράκη για εσχάτη προδοσία.

Γιώργος Αρίστογλου: Την οποία του τη δώσανε;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Όχι, ούτε καν του απήντησαν, την έχουν απαξιώσει εντελώς. Είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, έχει ζητήσει τρεις συγκεκριμένες φορές εγγράφως να δώσει επίσημη απάντηση και να πάρει θέση το υπουργείο οικονομικών. Πριν από 50, 60 ημέρες έκανε αυτό το βίντεο και λέει ότι ελπίζω να μην περιμένετε να σας πω ότι μου έδωσε κάποιος απάντηση ή έβγαλε επίσημη ανακοίνωση. Αυτό είναι δια στόματος Νικολόπουλου, δεν είναι δια στόματος εμού ή του Σώρρα.

Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ

Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ τώρα κάνω μια σκέψη κύριε Λαμπράκη. Εφόσον μου είπατε ότι η Χρυσή Αυγή δεν παρέλαβε αυτόν τον φάκελο, δεν ξέρω γιατί, το ξέρουν οι ίδιοι…

Δόκτωρ Λαμπράκης: Τον παρέλαβε εντέλει γιατί θυροκολλήθηκε από τον δικαστικό επιμελητή.
Η Χρυσή Αυγή, και σας το λέω τώρα μετά λόγου γνώσεως, παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις μας διότι νομίζει ότι εμείς είμαστε το αντίπαλον δέος. Και ξέρει πολύ καλά γιατί δεν παρέλαβε, για να ισχυριστεί εν τέλει ότι εμείς δεν παραδώσαμε φάκελο. Σας λέγω όμως μετά λόγου γνώσεως ότι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν παραλάβει τον φάκελο με την μήνυση της εσχάτης προδοσίας.

Γιώργος Αρίστογλου: Την Κυριακή έγινε μια συγκέντρωση με πολύ κόσμο στην Σταυρούπολη. Μέσα εκεί ήταν τρείς της Χρυσής Αυγής, δύο του ΠΑΣΟΚ, ένας δημοτικός σύμβουλος και δύο άτομα από το κόμμα των βασιλικών, οι οποίοι με το που με είδαν εκεί έφυγαν σαν τους λαγούς με ελαφρά πηδηματάκια. Καταλάβατε; Επειδή τους αναγνώρισα.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ποιο κόμμα; Αυτό το οποίον εκπροσωπεί ο Νικόλαος;

ΤΟ ΑΝΙΕΡΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ

Γιώργος Αρίστογλου: Όχι, η παλιά φρουρά. Ο Νικόλαος είναι το καινούργιο, ακόμα δεν το είδαμε, θα το δούμε.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ναι, αυτό πρόκειται περί ενός ανίερου συνονθυλεύματος, όπου ο κύριος Νικόλαος Γκλίξμπουργκ… Παρακαλώ αν θέλετε να φύγετε από τον Μπενί Σαλόμ και από τον Μπενί Σαρόν και από τον Χιράμ και να πάτε στον Γκλίξμπουργκ, μετά χαράς! Αν είναι η νέα Ελλάδα την οποία οραματίζεται ο ελληνικός λαός από τον Χιράμ και τον Σαλόμ στον Γκλίξμπουργκ, τότε μετά χαράς. Ο κύριος αυτός λοιπόν υποτίθεται ότι θέλει να κάνει πολιτικό φορέα, λέει, και να πάρει μαζί του την κυρία Μπακογιάννη, η οποία είναι από την οικογένεια Μπενί Σαλόμ, θέλει να πάρει τον κύριο Πολύδωρα, θέλει να πάρει τον άλλο, τον κύριο Μαρκεζίνη… Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το παρόν πολιτικό σύστημα. Ε, αυτό είναι ντροπή για τους Έλληνες και μόνο να το συζητούν.

Ο ΤΖΙΜΕΡΟΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Ακούστε τώρα. Να πάω στον κύριο Τζίμερο ο οποίος λέει (στην εκπομπή Χατζηνικολάου) «Να σκουπίσει (ο Σώρρας) τα ελληνικά ομόλογα!» τι του απαντούμε;

Λαμπράκης: Θα του απαντήσουμε το εξής. Ο κύριος Τζίμερος καλά θα κάνει να μελετήσει την οικονομία έστω και επιφανειακά. Να του εξηγήσω του κυρίου Τζίμερου και όλους τους Έλληνες που τους έχει παρασύρει η παραπληροφόρηση να καταλάβουν ακριβώς τι σημαίνει ομόλογο. Αυτό που σημαίνει το ομόλογο είναι ότι ομολογεί το σύνολον του ελληνικού λαού ότι θα αναπληρώσει τα κεφάλαια τα οποία παίρνει από τα δικά του τα λεφτά. Δεν έχει καταλάβει ο κύριος Τζίμερος ακόμα, διότι προφανώς έχει άγνοια του χρηματοοικονομικού συστήματος, ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει σε κανέναν, στον εαυτό της χρωστάει. Το παγκόσμιο καταπίστευμα είναι εκείνο από το οποίο η Ελλάδα παίρνει χρήματα και υπόσχεται ότι θα τα αναπληρώσει για να τα βρουν και οι επόμενες γενιές.

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ & ΤΑ CDS ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ο κύριος Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου όταν εξελέγη τον Οκτώβριο του 2009, έκανε τέσσερα δάνεια μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου του 2009 με τον τρόπο που σας λέω. Πήρε από το καταπίστευμα το παγκόσμιο που ανήκει στην Ελλάδα με επιτόκιο 0,31%. Αφού λοιπόν ο κύριος Παπανδρέου είδε, θυμάστε που έλεγε «λεφτά υπάρχουν», οι τέσσερις πρώτες εκταμιεύσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος (και έχω τα έγγραφα στοιχεία και θα σας πω και τα νούμερα σε μια άλλη εκπομπή) , τα οποία εκταμίευσε η Ελληνική Δημοκρατία ήσαν με επιτόκιο 0,31/ 0,57 & 0,91%. Μετά άρχισε η καμπάνια της λασπολογίας του ελληνικού λαού, της ΕΛΣΤΑΤ και τα λοιπά, με μοναδικό σκοπό να χρηματιστεί ο αδελφός του ο Αντρίκος με τα CDS - δεν θα πάμε εκεί. Το συμβόλαιο το οποίο εκτελούσε ο κύριος Παπανδρέου, ήταν συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο πατήρ, 8 Αυγούστου του 1974, και δεν επέζησε να το φέρει σε πέρας και το έφερε ο κύριος ΓΑΠ.
Ο κύριος ΓΑΠ λοιπόν εφόσον θα έφερνε αυτό το συμβόλαιο σε πέρας, το οποίο είχε υπογράψει ο πατέρας του με την Τσέις Μανχάταν ( Chase Manhattan) και τους Ροκερφέλερ, αυτό λοιπόν το συμβόλαιο το εξετέλεσε ο Γιωργάκης , αλλά την ίδια ώρα τι έκανε: Σου λέει, αφού θα εκτελεστεί το συμβόλαιο να βγάλουμε και κανένα φράγκο. Έτσι είπε στον αδελφό του να ανακατευτεί με τον Γριβέα και τους υπολοίπους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τον Φιλιππίδη για να αγοράσουν τα CDS σε πολύ χαμηλή τιμή- καταλάβατε τι έκαναν; Με τα τέσσερα αυτά δάνεια των χαμηλών επιτοκίων, τα CDS τον Οκτώβριο του 2009 ήταν σε πολύ -πολύ χαμηλή τιμή. Μόλις ο Γεωργάκης ο Παπανδρέου έκανε την Ελλάδα Τιτανικό, αμέσως τα CDS εκτοξεύτηκαν στα ύψη. Αυτά λοιπόν τα CDS , τα στοιχήματα δηλαδή του κυρίου Γριβέα, του κυρίου Φιλιππίδη και του κυρίου Αντρίκου του Παπανδρέου, ήταν αν η Ελλάδα θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ή όχι.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΥΔΕΙΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Όμως κυριε Λαμπράκη αυτή τη στιγμή ο Φιλιππίδης, ο Γριβέας, αυτοί οι κύριοι πάνε μέσα. Τον Αντρίκο τον Παπανδρέου δεν τον πειράζει κανένας, τον Γιώργο δεν τον πειράζει κανένας.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Δεν θα γλυτώσει ουδείς! Δες σε παρακαλώ στις επόμενες μία ή δυο εβδομάδες ένα άλλο τεράστιο όνομα του επαγγελματικού χώρου και πολλά του πολιτικού χώρου. Εκείνο το ανίερο που έκανε η κυρία Πόπη Παπανδρέου, είναι ανίερο αυτό που έκανε. Ενώ αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια της ένα σκληρό δίσκο με τεράστια ποσά και ατασθαλίες, εκείνο που έκανε που εξέδωσε ένα ψήφισμα στις 13 Σεπτεμβρίου του 2013 ότι λέει ο πολιτικός κόσμος και συγκεκριμένα ο κύριος Μεϊμαράκης και ο κύριος Βουλγαράκης δεν υπάρχει απόδειξη, λέει, ότι κάνανε κάτι το ψεκτόν. Μήπως θα έπερεπε να το ξαναδεί η κυρία Παπανδρέου αυτό που είπε; Μήπως το πόρισμα αυτό πρέπει να ελεγθεί από τον Άρειο Πάγο, να δούμε μήπως δεν είδαμε όλα τα στοιχεία; Δίοτι τι κανανε: ουδετεροποίησαν τον πολιτικό κόσμο και κατεβάζουν τους υπολοίπους, δηλαδή τον Καρούζο, την Ρεβέκκα, τον Φιλιππίδη, τον Γριβέα, όλους τους άλλους, τον Κοντομηνά, αλλά έρχονται και άλλα από πίσω. Δεν υπάρχει κανένας που δεν θα τον αγγίξει αυτή η έρευνα.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ 14/01/14

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου